Vår logotyp

Överkalix ligger perfekt placerad mitt i regionen och det finns otroligt mycket bra att berätta om platsen både för oss som bor på platsen och för andra som bor runt om i Norrbotten, Sverige och världen. Platsen är utmärkt!

X MARKS THE SPOT

Då vi pratar kartor och gömda skatter är detta utmärkt med ett tydligt x på kartan. Likaså ser vi på platsen. Den är unik, den är attraktiv, intressant och har något som vi behöver berätta om för andra. Tillsammans ska vi hjälpas åt att sätta Överkalix på kartan, både metaforiskt och fysiskt. Platsen ska vara högt upp bland valbara platser när en individ funderar på att flytta, turista eller göra en speciell investering. Sedan passar det ju perfekt att platsen Överkalix har ett x i sitt namn, vilket är en extra bonus.

 

Argumentbärare

 

För att förmedla platsens värden har vi tagit fram argument för platsen. Det finns ett grundläggande argument som är, platsen är utmärkt. Det går också att använda argumentbärarna med budskap och platsens värden. De värdena återfinns i Överkalix identitetsdokument.

 

Våra färger

Våra typsnitt

Rubriker: Gotham rounded

Brödtext: Georgia

 

Vårt mönster

Platsen Överkalix förmedlar sina värden genom ett mönster. Det finns i blått och i vitt. Den vita kan placeras på alla identitetsfärgerna. Mönstret kan användas enskilt eller läggas intill varandra som återupprepning.

 

Ladda ner vår guide

Detta är en sammanfattning av vår grafiska identitet. Ladda ner vår grafiska guide Så ska Överkalix identitet förmedlas för ytterligare instruktioner.